O nama

O NAMA

Tramax d.o.o. specijaliziran je za maloprodaju i veleprodaju potrošnog uredskog materijala i opreme, školskog pribora i opreme te promotivnog i darovnog programa.
Naša priča započela je 1995. godine otvaranjem prve poslovnice u Splitu, a u 30 godina poslovanja pohvaliti se možemo sa 5 papirnica na području Splitsko–dalmatinske županije, trgovinom specijaliziranom za umjetnički materijal - ART SHOP, kontinuiranim unaprijeđenjem poslovanja u skladu s aktualnim trendovima na tržištu te brojnim zadovoljnim partnerima i klijentima.
U komunikaciji s našim kupcima neprestano osluškujemo njihove potrebe, primjedbe i moguće zahtjeve. Na taj način u mogućnosti smo neprestano unaprjeđivati naše usluge kako bismo u potpunosti zadovoljili i zadržali postojeće klijente te stekli nove.
Poboljšanjem ponude i kvalitete naših usluga trajno poboljšavamo i naše poslovanje.

MISIJA

Kvalitetnim proizvodima želimo olakšati svakodnevno poslovanje i školske izazove te time postići zadovoljstvo naših kupaca.

VIZIJA

Nastavljanjem našeg dugogodišnjeg poslovanja želimo, uz snagu naših zaposlenika, razumjeti potrebe naših kupaca i pratiti tržišne trendove te tako postati prvi izbor pri kupovini uredskog i školskog materijala na razini Republike Hrvatske.