Darovni program Tramax

Odabir pravog poklona ponekad stvara glavobolju i stres. Međutim, ima li boljeg osjećaja od darivanja?

Bilo da tražite poklone za vaše kolege, poslovne partnere ili bliske osobe, u našim papirnicama možete pronaći raznoliki darovni program. Ne smijemo zaboraviti ni na školski i uredski pribor koji mogu razveseliti osobu koju darivate, ali i biti itekako korisni.

U ovom blogu možete pronaći ideje i inspiraciju koje će vam uštedjeti vrijeme pri traženju savršenog poklona.

 

Parker kemijske olovke

Ponosni smo reći da su Parker elegantne kemijske olovke nove u našoj ponudi. Njihova overflow tehnologija omogućava glatke i živopisne rezultate pisanja. Dolaze u poklon kutiji što ih čini lijepom poklonom. Naše su oči već osvojile, a sigurni smo da će osvojiti i vaše poslovne partnere ili kolege.

Cijelu ponudu Parker kemijskih olovaka potražite u našim papirnicama.

 

Anekke torbe i novčanici

Već je opće poznato kako Anekke osvaja srca dama i djevojčica svojim jedinstvenim dizajnom. Poklonite im torbu ili novčanik i odvedite ih u čarobni Anekke svijet! Bajkovitu kolekciju možete pronaći u našim papirnicama.

 

Darovni setovi

Notes i kemijska olovka, novčanik i privjesak, novčanik i remen zapakirani u poklon kutijama kombinacije su koje će zasigurno osvojiti i žene i muškarce, ali i poslovnjake. Cijelu ponudu možete pogledati u našim poslovnicama.

 

Školski pribor

Razveselite vaše mališane korisnim i lijepim poklonom poput anatomske školske torbe ili pernice. Tu je i likovni pribor uz kojeg će vaša djeca razvijati kreativnost i van škole. Za prave male profesionalne umjetnike možete pogledati i naš Art Shop asortiman.

 

Želimo vam uspješnu potragu za poklonima i bezbrižne blagdane.