Rokovnici, planeri, organizeri i kalendari

2 Artikala

po stranici

 • Rokovnik Exclusive Monaco

  Šifra: rok-exc-monaco

  Sadržaj Prvi dio sadrži osnovne podatke, kalendarij za 4 godine, godišnji planer po mjesecima, vremenska zone, međusobne udaljenosti između glavnih gradova Europskih država, metričke mjere.

  Drugi dio sadrži bilješke. vez: šivano, kapital vrpca, pokazna vrpca

  Preporučena vrsta TISKA: sitotisak, foliotisak i UV tisak

  DIMENZIJA 200 X 267 mm

  Saznajte više
  Cijena bez PDV-a: 5,15 € Cijena s PDV-om: 6,44 €
  Cijena KN bez PDV-a: 38,80 kn Cijena KN s PDV-om: 48,50 kn

 • DOM TO STE VI - Praktičan vodič kroz uređenje doma

  Šifra: 222235345

  Ovaj vodič učinit će vaš put uređenja doma lakšim, zabavnijim i povoljnijim, uz minimalne kreativne i praktične poteškoće. Vodić nije napravljen kako bi na ikakav način predlagao konačan izgled vašeg doma, već kako bi vam pokazao put kojim ćete doći do vlastitih rješenjai načine kako do tamo jednostavnije stići. Ne može odraditi posao umjesto vas, niti može na bilo koji način sagledati vašu osobnu situaciju, kao ni one s kime je dijelite, stoga je napravljen kako bi pomogao u situacijama koje se najčešće pojavljuju kao problematične kod onih koji kreću na ovo putovanje.

  Namjerno koristeći što kraći tekst u obliku smjernica, kako vas suvišnim riječima ne bi odvlačio od bitnog, vodič vam ukazuje na Mogućnosti i daje dovoljno mjesta za popunjavanje kako biste sami došli do rješenja i tako kasnije lakše donosili odluke. Isto tako podrazumijeva da bi se u uređenje doma trebali uključiti svi oni koji ga koriste te da to nije potrebno više ponavljati. Cilj je potaknuti vas da uređenju pristupite na nešto drugačiji način od uobičajenog; način koji će vam pokazati da možete stvoriti nešto uistinu jedinstveno bez obzira na znanje, umijeće i novac kojim raspolažete.

  Saznajte više
  Cijena bez PDV-a: 30,00 € Cijena s PDV-om: 37,50 €
  Cijena KN bez PDV-a: 226,04 kn Cijena KN s PDV-om: 282,54 kn

2 Artikala

po stranici