Na koji način se vrši dostava?

Dostava se vrši ovisno o području isporuke, za područje Splita dostavu vrše naši dostavljači najkasnije 24 sata od potvrde o zaključenju narudžbe. Za ostala područja na teritoriju RH se dostava vrši putem kurirske službe GLS.

Prilikom dostave narudžbu možete platiti ako želite i na licu mjesta bankovnom karticom. Ovo vrijedi samo za grad Split.

Kada mogu očekivati da će moj paket biti isporučen?

Prodavač će vas elektronskim putem (email-om) obavijestiti kad vaš paket bude predan kurirskoj službi, ujedno će te primiti i poveznicu sa brojem paketa te na taj način možete lakše provjeriti kad će vam paket biti isporučen.

Što ako se taj dan ne nalazim na adresi za isporuku?

Dostavna služba će vas kontaktirati na navedeni broj u svrhu dogovora novog termina isporuke, ukoliko dostavna služba ne isporuči paket u roku od 7 dana isti će vratiti natrag pošiljatelju.

Koji je raspored dostave na otoke?

Otok Pondejeljak Utorak Srijeda Četvrtak Petak
Krk X X X X X
Cres X X X X X
Lošinj X X X X X
Rab X X X X X
Murter X X X X X
Korčula X X X X X
Pelješac X X X X X
Vir X X X X X
Pag X X X X X
Hvar X X X X X
Brač X X X X X
Vis X   X    
Pašman X     X  
Ugljan X     X  

 

*na otoke koji nisu navedeni u gornjoj tablici dostavu vršimo putem Hrvatske Pošte
**raspored dostave vrijedi od 01.05.2017.

Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci u očekivanom vremenu, kupac treba neodložno o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Osnovna cijena svake dostave iznosi 24,00 HRK (bez PDV-a). Za narudžbe iznad 300,00 kn dostava je besplatna. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio od prodavatelja, iako je roba stigla u ispravnom stanju, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca naknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

VAŽNO: Cijena dostave za "PLOČE ZA KATEGORIZACIJU" iznosi 16,00 kn (bez PDV-a) i za narudžbu više komada.

Opcije dostave

Dostava/isporuka naručene robe se vrši ili dostavom na Tramax dostavnim vzilima za područje Splita a za područja koja su udaljena više od 25 km od Splita šaljemo kurirskom službom. 

Opcija "Trošak kupca - kupac naručuje kurirsku službu" podrazumijeva da kupac osobne ugovori s kurirskom službom ili na bilo koji drugačiji način prikup naručene robe na našoj lokaciji u Split, na adresi Mažuranićevo šetalište 26.