Kako se registrirati

VAŽNA NAPOMENA!

Poštovani, nakon što naručite određene artikle putem našeg webshopa, iste NE PLAĆAJTE ODMAH po automatski generiranoj narudžbi.


Pričekajte da Vam pošaljemo ponudu jer postoji mogućnost da zbog novonastale situacije određeni artikli nisu dobavljivi.

Hvala na razumijevanju.

1. Početak registracije
Sam proces registracije je vrlo jednostavan i brz. Kliknite pri vrhu "Moj korisnički račun" i otvorit će Vam se stranica za registraciju / prijavu.
Nakon toga kliknite na "Kreiraj korisnički račun" na lijevoj strani stranice. Otvorit će Vam se nova stranica gdje upisujete osnovne podatke za registraciju.
Potrebno je pravilno ispuniti sva polja.

2. Upišite svoje podatke za prijavu
Upišite svoje ime i prezime, e-mail adresu, i lozinku koju želite koristiti na našoj stranici. Nakn nekoliko trenutaka na Vaš mail će stići potvrda o registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali. Klikom na potvrdu o registraciji, Vaša registracija je završena te možete pregledavati našu ponudu, kreirati liste želja ili odmah stavljati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.

3. Brzo i jednostavno
Nakon što ste ispravno upisali sve potrebne podatke, sustav će Vas automatski preusmjeriti na stranicu "Moj korisnički račun".
Najsigurnije je da odmah unesete ostale podatke kako biste kasnije olakšali naručivanje.
To možete napraviti tako da odmah nakon registracije, u lijevom izborniku, kliknete na  "Podaci o adresama" i unesete sve potrebne podatke.
Nakon toga će te imati na uvid sve Vaše podatke, narudžbe, liste željenih proizvoda i još puno toga...

4. Ostale pogodnosti
Prijavom se na naš newsletter, bit ćete prvi informirani o našim akcijama i novim proizvodima u ponudi.
Čekate bolji trenutak za kupnju?
Nema problema, dodajte proizvode u svoju listu želja kako biste ih kasnije jednostavnije pronašli ili podijelili sa svojim prijateljima.
Ako Vam u bilo kojem trenutku zatreba pomoć, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo Vam pomoći.