Kako se registrirati

VAŽNA NAPOMENA!

Poštovani, nakon što naručite određene artikle putem našeg webshopa, iste NE PLAČAJTE ODMAH po automatski generiranoj narudžbi.


Pričekajte da vam pošaljemo ponudu, jer postoji mogućnost da zbog novonastale situacije određeni artikli nisu dobavljivi.

Hvala na razumijevanju.

1. Početak registracije
Sam proces registracije je vrlo jednostavan i brz. Kliknite pri vrhu "Moj korisnički račun", te će vam se otvoriti stranica za registraciju/prijavu. Nakon toga kliknite "Kreiraj korisnički račun" na lijevoj strani stranice, nakon toga će vam otvoriti novu stranicu gdje upisujete osnovne podatke za registraciju. Potrebno je pravilno ispuniti sva polja.

2. Upišite svoje podatke za prijavu
Upišite vaše ime i prezime, e-mail adresu, i lozinku koju želite koristiti na našoj stranici. Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš e-mail u nekoliko trenutaka. Tako je registracija završena i možete pregledavati našu ponudu, kreirati svoje liste želja ili odmah stavljati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.

3. Brzo i jednostavno
Nakon što ste ispravno upisali sve potrebne podatke sustav će vas automatski preusmjeriti na stranicu "Moj korisnički račun". Najsigurnije je da odmah unesete ostale podatke kako bi kasnije što brže olakšali naručivanje.
To možete napraviti tako da odmah nakon registracije kliknete u lijevom izborniku "Podaci o adresama" i tamo unesete sve potrebne podatke. Nakon toga će te imati na uvid sve vaše podatke, narudžbe, liste željenih proizvoda i još puno toga...

4. Ostale pogodnosti
Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme informirani o našim akcijama i novim proizvodima u ponudi. Čekate bolji trenutak za kupnju? Nema problema, dodajte proizvode u svoju listu želja kako bi ih kasnije jednostavnije pronašli ili podijelili sa svojim prijateljima. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte.