Bolja organizacija

Danas, mnogi od nas rade u malim uredskim prostorima koji zahtijevaju dobru organizaciju i iskorištenost. Ako se i vi svakodnevno borite s pronalaskom novog kutka za svoje uredske potrepštine - ne brinite, jer vam donosimo nekoliko savjeta. Pripremite se za putovanje prema urednijem i opuštenijem uredu.

 

1. Stolni dodaci

Ili kako ih mi volimo zvati - mali organizacijski heroji. Oni će rado čuvati vaše kolekcije olovaka, markera, magneta, post-it papira, spajalica i ostalih malih, ali važnih uredskih rekvizita. Zamislite ih kao zapovjedni centar spreman da se uhvati u koštac sa svakom organizacijskom krizom.

Pogledajte ovdje.

 

2. Ladice za spise

Bilo da vam nedostaje mjesta za pohranu u vašem radnom stolu ili želite napraviti bolju organizaciju na radnoj površini, u pomoć vam stižu ladice i kutije za spise. Vaši dokumenti biti će u savršenoj formaciji i uvijek spremni za korištenje.

Pogledajte ovdje.

 

3. Uništavač papira

Za uredniji ured važno je da ne dopustite gomilanje nepotrebnih papira. U tu svrhu posegnite za uništavačem papira koji će, ne samo riješiti kaos, ali i stvoriti zabavne konfete koji se mogu lako reciklirati. Ovi junaci spremni su na svakodnevnu borbu s neredom i vaši su vjerni saveznici.

Pogledajte ovdje.

 

4. Radni stolovi

Neka se i vaš namještaj pridruži u borbi protiv kaosa. Birajte one s ladicama i policama kako biste dobili više mjesta za pohranu papira i ostalog uredskog pribora.

 

5. Koševi za smeće

Ured bez koševa za smeće je kao brod izgubljen na oceanu. Uz njih, lakše je navigirati put do čistoće i organizacije. Savjetujemo da ih stavite nadohvat ruke kako biste uvijek bili u prilici osloboditi vaš radni stol od otpadaka.

Pogledajte ovdje.

 

6. Prihvatite digitalno

Smanjite hrpe papira i prigrlite umijeće skeniranja dokumenata. Organizirajte ih u razne foldere na računalu ili u oblaku i lako im pristupite kada ih trebate. Za sve važne dokumente ne zaboravite osigurati više mjesta pohrane. Zato preporučamo i korištenje tvrdog diska. Digitalno arhiviranja spašava i vaš ured i naš planet.

Pogledajte ovdje.

 

Mali uredi ne znače i manju produktivnost. Primjenom ovih jednostavnih savjeta povećajte vašu učinkovitost i razvijajte svoje poslovanje. Uz malo kreativnosti možete maksimalno iskoristiti svoj radni prostor i uživati u poslu.

 

Kako bismo vam olakšali i ubrzali potragu za uredskim materijalom koji će vam pomoći u ovoj misiji, ispisali smo sve poveznice na naše proizvode. Ukoliko vam je potrebna dodatna pomoć, slobodno nas kontaktirajte na info@tramax.hr. Nadamo se da će vam naš blog pomoći. Sretno!